Az alábbiakban olvasható Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmaz minden fontos információt a Missziós Titkárság honlapján történő adományozás menetéről és a adományozási lehetőségekről, ill. az adományozók jogairól, biztonságáról.

Kérjük, amennyiben adományozója kíván lenni a Missziós Titkárságnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket! A Missziós Titkárság  webáruházában történő adományozás feltétele az Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A weblapon megkötött szerződés, írásban megkötött szerződésnek minősül.

A szerződés magyar nyelven jön létre és a magyar jog az irányadó.

Az adományozás működésével és folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére! https://missziostitkarsag.hu/uj/kapcsolat/

Adományozás feltétele

Az itt felsorolt feltétételek minden adományozóra vonatkoznak és az adomány elküldésével ezt tudomásul veszi. Az adományozó részéről utólagos visszalépés nem vehető figyelembe, vagyis az adományozott, átutalt összeg nem igényelhető vissza.

Adományozás menete

  1. Ön az adományozói oldal oldalán választja ki az adományozni kívánt fix vagy egyedi összeget, melyet bankkártyás fizetéssel kíván teljesíteni.
  2. Ön megadja adatait (név, email). A mezők kitöltése kötelező. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
  3. Ön ellenőrizheti adatait, illetve az adományozni kívánt összeget.
  4. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  5. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  6. A fizetést követően Ön visszatér az adományozói oldal oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő adományozás esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a megjelölt adományozni kívánt összeggel.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról az adományozói oldal oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Visszaigazolás

Az elküldött adomány megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a adományozás sikerességét. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Jogérvényesítési lehetőségek

Az adományozással vagy a Missziós Titkárság tevékenységével kapcsolatos adományozói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő: https://missziostitkarsag.hu/uj/kapcsolat/

A hatályos jogszabályok értelmében a panaszt a Missziós Titkárság, és fenntartó szervezete az Isteni Ige Társasága kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha az Ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és az Ügyfélnek legkésőbb 5 munkanapon belül az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.

Adatkezelés

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

A Missziós Titkárság az adományozás során az ön nevét, email címét és adományozott összegét rögzíti. Amennyiben ön a Missziós Miseszövetségre adományoz, akkor a Miseszövetségbe felvételre kért neveket, és a visszaigazolás postázási címét is rögzíti. Ezen adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük és tároljuk.

Ön hozzájárul, hogy megadott email címére hírlevelet küldhessünk, melyben beszámolunk az adományok felhasználásról is.